Kapteijns interieurbouw

Stijlvol wonen

Home » Stijlvol wonen

Stijlvol wonen

Het maakt niet uit voor welke interieurstijl je gaat, iedereen wilt uiteindelijk hetzelfde. Namelijk stijlvol wonen. Dit betekent niet dat je een bepaalde interieurstijl moet hebben. Maar dat alles in je interieur met elkaar samenhangt. Hiervoor moet je echt de tijd nemen, alleen dan vind je de meest mooie meubels en accessoires die bij jouw passen. Wij hebben enkele tips voor jou op een rijtje gezet:

 

Stijlvol wonen begint bij de kleur

Voordat je gaat kiezen welke interieurstijl je wilt is het slim om na te gaan denken welke kleur(en) je wilt laten opvallen of terug wilt laten komen. Hierdoor ga je zien voor welke beleving je kunt gaan. Kleuren zeggen heel veel en hebben veel betekenis voor jouw stijl.

 

En nu begint het

Nu je hebt nagedacht over de kleuren die je wilt gebruiken in je interieur kun je bijna gaan beginnen. Het is wel slim om op zoek te gaan naar voorbeelden. Zo kun je het totale plaatje zien en erachter komen of dit wel echt is wat jij zoekt.

 

Je interieur afronden

Je hebt de kleuren en woonstijl nu gekozen, de zoektocht naar de perfecte meubels voor jou kan beginnen! Als je deze hebt gevonden ben je nog niet klaar… want om je interieur echt af te ronden heb je accessoires nodig. Zoek inspiratie op en kijk wat jij leuk vind. Vind je hele simpele dingen leuk? Kies dan daarvoor. Hou je van gezelligheid en heb je gekozen voor een drukker interieur? Kies dan voor kleinere schilderijen op je muur of misschien een leuk kleedje.

Maar uiteindelijk gaat het erom dat jij jouw interieurstijl leuk vindt en het kent geen specifieke regels. Het is alleen erg belangrijk in wat je kiest dat alles bij elkaar past.

Wil jij dit ook?

Neem via de onderstaande knop contact op voor meer informatie.

Laat jouw interieur verzorgen

Vraag de experts

Heeft u voldoende inspiratie op gedaan of zelf nog mooie ideeën aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit is volledig vrijblijvend, klik op de knop.

0653831088
Donksestraat 17B, 5271 TN Sint-Michielsgestel
info@kapteijnsinterieurbouw.nl

© 2024 Kapteijns interieurbouw | Privacy en algemene voorwaarden | Website door: Websitexperts