Over ons

Over Kapteijns

Home » Over Kapteijns Interieurbouw in Sint-Michielsgestel
Heel Nederland
5 jaar ervaring
Passende stijl
Passende prijs
Informatie

Kapteijns Interieurbouw

Wij zijn een jong bedrijf die staan voor kwaliteit, precisie en nauwkeurigheid. Wij verzorgen graag uw meubels en interieurs zakelijk of particulier. Groot of klein elke klant krijgt onze volledige aandacht.

Wat doet Kapteijns?

We gaan met de klant om de tafel om uit te werken wat de wensen zijn of het nu een enkel stuks meubel is of een geheel concept. We brengen het allemaal in kaart en gaan daarbij de juiste kleuren en materialen zoeken, zodra dat is gekozen gaan we het interieur uitwerken en produceren. Hier in zijn wij flexibel en meedenkend en werken we met een goede service om tot het juiste eindresultaat te komen. Voor een meubel of keuken op maat ben je bij Kapteijns altijd aan het juiste adres.

Geholpen klanten

%

Tevreden

%

Kwam terug

Voorbeeld van Kapteijns interieurbouw en timmerwerk
Eigenaar

Harry Kapteijns

Mijn naam is Harry Kapteijns. Ik heb mijn eigen onderneming opgericht om uw wensen en ideeën uit te werken in meubel & interieurs. Dit kan ik doen doordat ik een goede opleiding heb afgerond op het HMC college te Amsterdam. Verder heb ik veel ervaringen opgedaan in de verschillende stage bedrijven en mijn eigen verworven meubels & interieurs. Daarom ben ik in de gelegenheid om voor u hoogwaardige meubels & interieurs op maat te maken. Ik werk met vele verschillende materialen waaronder massief hout, plaatmateriaal, kunstoffen en verschillende soorten stalen. Verder verwerken wij alle ideeën in verschillende visualisaties. Zodat u een goed zicht heeft op het te verkrijgen meubel & interieur.

Efficiënt

Efficiënt werkend met de juiste machines en het juiste stappenplan.

Passie

Onze passie is de klant blij maken met een mooi meubel of interieur.

Ervaring

Doordat we inmiddels 6 jaar bezig zijn hebben we de nodigde ervaring op gedaan in het vak en dat nemen we mee in de praktijk bij de volgende projecten.

Motivatie

Onze motivatie is dat ieder project weer zijn eigen charme heeft en dat we iedere dag weer iets moois mogen maken.

Laat jouw interieur verzorgen

Vraag de experts

Heeft u voldoende inspiratie op gedaan of zelf nog mooie ideeën aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit is volledig vrijblijvend, klik op de knop.

0653831088
Donksestraat 17B, 5271 TN Sint-Michielsgestel
info@kapteijnsinterieurbouw.nl

© 2024 Kapteijns interieurbouw | Privacy en algemene voorwaarden | Website door: Websitexperts