Interieurbouw en timmerwerk in Tilburg

Voor Interieurbouw en Timmerwerk in Tilburg en omgeving

Tilburg en omgeving
5 jaar ervaring
Passende stijl
Passende prijs
Kapteijns Interieurbouw en Timmerwerk in Tilburg en omgeving

Ben jij op zoek naar Interieurbouw of Timmerwerk in Tilburg en omgeving?

Ben jij op zoek naar verzorging van je meubel, interieurs en timmerwerk in Tilburg en omgeving? Zoek niet verder, Kapteijns Interieurbouw helpt jou verder. Wij werken met duurzame materialen en een hoge kwaliteitsnorm om er voor te zorgen dat jij 100% tevreden bent. Wij zijn meedenkend en flexibel en maken jouw dromen waar. Zodra wij de wensen besproken hebben maken wij graag samen met jou een goede visualisatie tekening. Dit alles is een service van ons naar jou toe. Kom jij uit Tilburg en omgeving en ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Klik op de knop en vraag meer informatie aan.

Waarom Interieurbouw en timmerwerk bij ons in Tilburg?

De beste optie in Tilburg en omgeving. Kwaliteit, precisie en nauwkeurigheid is waar wij voor staan. Wij verzorgen graag meubels en interieurs in Tilburg en omgeving. Groot of klein, iedereen krijgt onze volledige aandacht.

We gaan met de klant om de tafel om uit te werken wat de wensen zijn of het nu een enkel stuks meubel is of een geheel concept. We brengen het allemaal in kaart en gaan daarbij de juiste kleuren en materialen zoeken. Zodra dat is gekozen gaan wij aan de slag met het produceren. Hier in zijn wij flexibel en meedenkend en werken we met een goede service om tot het juiste eindresultaat te komen.

Kom jij uit Tilburg en omgeving en ben jij op zoek naar Interieurbouw of Timmerwerk? Klik op de knop en wij helpen jou vrijblijvend verder.

Geholpen klanten

%

Tevreden

%

Kwam terug

Voorbeeld van Kapteijns interieurbouw en timmerwerk
Tilburg en omgeving

Dé oplossing voor jouw meubels in Tilburg en omgeving

Efficiënt

Efficiënt werkend met de juiste machines en het juiste stappenplan.

Passie

Onze passie is de klant blij maken met een mooi meubel of interieur.

Ervaring

Doordat we inmiddels 6 jaar bezig zijn hebben we de nodigde ervaring op gedaan in het vak en dat nemen we mee in de praktijk bij de volgende projecten.

Motivatie

Onze motivatie is dat ieder project weer zijn eigen charme heeft en dat we iedere dag weer iets moois mogen maken.

Laat jouw interieur verzorgen

Vraag de experts

Heeft u voldoende inspiratie op gedaan of zelf nog mooie ideeën aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit is volledig vrijblijvend, klik op de knop.

0653831088
Donksestraat 17B, 5271 TN Sint-Michielsgestel
info@kapteijnsinterieurbouw.nl

© 2024 Kapteijns interieurbouw | Privacy en algemene voorwaarden | Website door: Websitexperts