Kapteijns interieurbouw

De gashaard

Home » De gashaard

Waarom een gashaard kopen?

Steeds meer mensen kiezen voor de charme van een gashaard. Dat is ook niet zo vreemd als we kijken naar de talloze voordelen van de gashaard: hier hebben wij er een paar op een rijtje gezet:

  • De techniek is enorm verbeterd. Voorheen werden mensen nog wel eens afgeschrikt door het “neppe vuur”. Inmiddels is de techniek er zo goed op vooruit gegaan dat de gaskachel niet meer te onderscheiden is van de echt kachel.
  • De gashaard is erg gebruiksvriendelijk! Met slechts één druk op de knop, zet je de haard gemakkelijk aan en uit.

 

Geschikt voor de moderne woning

Bij de uitstraling van een moderne woning is de gashaard niets meer dan geschikt! Het is voor een moderne woning ook vaak lastig om een echte houtkachel te installeren aangezien je daarvoor meerdere elementen nodig hebt die een moderne woning niet meer heeft. Bijvoorbeeld een schoorsteen. Moderne woningen staan helemaal ingesteld op de centrale verwarming en beschikken daarom niet vaak over een schoorsteen. Hiervoor is het goede alternatief: de gaskachel. Je vind ze in alle soorten en maten en je kan eindeloos variëren en de uitstraling van jouw interieur compleet maken.

 

De sfeer

De sfeer die en gashaard meebrengt is natuurlijk ongekend. Nu de winter onderweg en het weer natter en kouder wordt, wil je niks anders dan een sfeervolle, warme woonkamer. Dit kan perfect met de gashaard. Je haalt gemakkelijk meer warmte en sfeer in huis.

Wil jij dit ook?

Neem via de onderstaande knop contact op voor meer informatie.

Laat jouw interieur verzorgen

Vraag de experts

Heeft u voldoende inspiratie op gedaan of zelf nog mooie ideeën aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit is volledig vrijblijvend, klik op de knop.

0653831088
Donksestraat 17B, 5271 TN Sint-Michielsgestel
info@kapteijnsinterieurbouw.nl

© 2024 Kapteijns interieurbouw | Privacy en algemene voorwaarden | Website door: Websitexperts